hier ben ikhier doe ik van alleshier zijn mijn foto'shier kan je me mailen
 
   

 

 

 

 

 

Genealogie van SiŽnna haar papa: als je wilt weten wie mijn papa's voorouders waren dan kan je hier naar mijn papa's genealogie gaan

Siena (stad):

Siena (in het Nederlands ook als Sienna geschreven) is een stad in Toscane, ItaliŽ. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Siena. In 2003 had de stad 52.775 inwoners. Door het zeer goed behouden middeleeuwse stadsbeeld en haar bijzondere geschiedenis behoort Siena tot de belangrijkste toeristentrekkers van ItaliŽ

Sienna (kleurstof):

Rauwe sienna is pigment met een bruinachtige kleur, dat gebaseerd is op een kleisoort die in de omgeving van het Italiaanse Siena gevonden wordt. In het Italiaans heet het pigment terra di Sienna. Het pigment is dan ook een aardkleur. De naam rauwe sienna staat in tegenstelling tot gebrande sienna, dat uit de rauwe sienna kan worden verkregen.

De geelbruine kleur van sienna is afkomstig van ijzeroxides. Naast de okerkleuren is sienna ťťn van de eerste pigmenten die de mensheid heeft gebruikt, en het wordt derhalve veel in grotschilderingen aangetroffen.

De productie van Sienna vindt nog steeds in ItaliŽ plaats, vooral op de eilanden SardiniŽ en SiciliŽ. De aardlagen met deze kleisoort dateren algemeen uit het precambrium.

Sienna (kind):

SiŽnna (volledig : SiŽnna LoÔs) is de pas geboren dochter van Chris en Lorena. SiŽnna woont in Maarssen in de provincie Utrecht. Opa Gerard en oma Els wonen in Maartensdijk en opa Hans en oma Regina wonen in Maarssenbroek.

Sienna Miller:

Sienna Miller: actrice

 

Sienna Miller